Internet

Als je partner of dealer bent van IP One, dan kan je verschillende internetverbindingen aan jouw klanten aanbieden, waaronder DSL en glasvezel. Hierdoor is er altijd een passende en geschikte oplossing, wat de behoeften van een bedrijf ook zijn en om welke digitale toepassing het ook gaat. 

Check hier binnen één minuut welke voordelen glasvezel jouw klant kan bieden! 

Even snel up- als downloaden.

De up- en downloadsnelheid zijn beide altijd even razendsnel bij glasvezel. Het uploaden van foto’s of grote bestanden is dus voortaan zo gebeurd. En, bedrijven kunnen gewoon vloeiend Skypen met relaties over de hele wereld zonder schokkerige beelden en antwoorden die op zich laten wachten.

Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten.

In deze digitale maatschappij is het namelijk onlogisch om nog langer de keuze te moeten maken tussen snelheid en kwaliteit. Kortom, glasvezel is de juiste verbinding voor elke organisatie. 

Meer informatie over internet? 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van internet voor jouw klanten? Neem dan direct contact met ons op, via 088 2525 800 of sales@ipone.nl. Natuurlijk kunnen wij jou ook even terugbellen. Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!