Mobiele telefonie

In de huidige economie is mobiele bereikbaarheid niet meer weg te denken. Met onze mobiele telefonie biedt je jouw klanten een uitstekend basisproduct met veel slimme functionaliteiten. Daarnaast kan het basispakket gemakkelijk uitgebreid worden met diverse extra’s. Zo kunnen bijvoorbeeld twee nummers worden gekoppeld aan één simkaart. Dit heet vast mobiel en is handig als privé- en zakelijke gesprekken gescheiden moeten blijven. Ook data sim abonnementen voor bijvoorbeeld tablets en dongels behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk direct ons filmpje over vast mobiel.

Mobiel.

Met de verschillende abonnementsvormen die wij aanbieden kan je elke simkaart perfect afstemmen op het verbruik van jouw klanten. Zo is het mogelijk om een aantal belminuten af te kopen en daarvoor in de plaats bijvoorbeeld een smsbundel of databundel af te nemen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om meerdere telefoonnummers te koppelen aan de simkaart. Bij meerdere simkaarten binnen een bedrijf is ook een collega pakket mogelijk waarmee collega`s onderling gratis bellen. 

Integreer de vaste en mobiele telefonie.

Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. De oplossingen variëren van slimme doorschakelingen tot integratie op het allerhoogste niveau van de telecominfrastructuur. De dienst vast mobiel behoort tot de laatste categorie en gaat verder dan gewone vast mobiel-integratie door hosted voice en mobiele telefonie met elkaar te verenigen.

Vast mobiel maakt het mogelijk om de eigen bereikbaarheid van jouw klant maximaal te regisseren en de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Inkomende telefoontjes kunnen op een groot aantal manieren worden gerouteerd, bijvoorbeeld op basis van het tijdstip van het telefoontje of van de postcode van de beller. Alle mogelijkheden van vast telefonie, zoals interactieve voice-response (IVR) en wachtrijen, worden via mobiel beschikbaar. 

Mobiel connect.

Mobiel connect verenigt de faciliteiten van een telefooncentrale met het gemak van mobiele telefonie. Mobiel connect koppelt de telefooncentrale van jouw klant namelijk aan het ultramoderne mobiele communicatieplatform van IP One. Dankzij deze verbinding worden alle faciliteiten die jouw klant van vaste telefonie gewend is ook op de mobiele telefoon beschikbaar. Gecombineerd met onze dienst SIP trunk komt deze oplossing optimaal tot zijn recht. Het principe van mobiel connect is zeer eenvoudig: mobiele toestellen presenteren zich als een vast toestel naar de telefooncentrale. Met mobiel connect is het ook mogelijk om zowel vaste als mobiele nummers te bellen middels verkorte kiesnummers.

Meer weten over onze mobiele oplossingen voor jouw klanten?

Neem dan nu direct contact met ons op, via 088 2525 800 of sales@ipone.nl. Natuurlijk kunnen we jou ook even terugbellen. Vul hiervoor het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!