IP One vaste telefonie

Wil u besparen op uw teelcommunicatiekosten, maar is uw telefooncentrale nog niet afgeschreven? Dan heeft IP One met SIP Connect de perfecte oplossing! Als u kiest voor SIP Connect, dan koppelen wij uw telefooncentrale aan ons communicatieplatform. U behoudt hierbij al uw huidige faciliteiten en verlaagt tegelijkertijd uw telecommunicatiekosten.
-IP One SIP Connect factsheet

IP One Contact Connect maakt het mogelijk uw Managed Voice bereikbaarheid te integreren met uw CRM- of P-pakket of contactendatabase.
-IP One Dienstbeschrijving Contact Connect
-IP One Handleiding Contact Connect

IP One Managed Voice is de hosted telefoniedienst van IP One, inclusief volwaardige webbased Unified Communication suite. U neemt een telefooncentraledienst af vanuit de IP One Cloud. Hierdoor is de aanleg, inclusief het onderhoud, van een centrale op locatie niet meer noodzakelijk.
-IP One Managed Voice factsheet
-Factsheet vaste telefonie
-Folder vaste telefonie
-Vergelijk vaste telefonie gebruiker basis en uitgebreid

-Fair use policy vaste telefonie onbeperkt
-IP One Managed Voice bullets
-IP One Dienstbeschrijving Managed Voice
-IP One Managed Voice Unlimited, fair use policy
-IP One Handleiding Managed Voice TAPI Driver
-IP One Youtube VoIP


Managed UC van IP One is Unified Communications in optima forma en biedt op een intelligente manier de mogelijkheid om voice, chat, video conferencing, filesharing en andere vormen van communicatie met elkaar te integreren. Managed UC werkt volledig vanuit de browser, zonder dat de installatie van software noodzakelijk is.
-IP One Handleiding Managed UC
-IP One Handout SSL-certificaat Managed UC
-IP One functies Managed UC Standard, Advanced en Call Manager

-IP One Handleiding Vergaderkamer
-IP One Handleiding Reach