Visie IP-ONE

Onze missie.

IP One is dé partner voor IT-resellers die hun eindklanten een breed portfolio van clouddiensten willen aanbieden tegen zo scherp en flexibel mogelijke voorwaarden. IP One biedt een one-stop-shop-experience en gegarandeerde betrouwbaarheid.

Onze visie.

De snelle ontwikkeling van ICT-mogelijkheden thuis, onderweg en op de werkplek, waarbij een gebruiker altijd ‘online’ is, verandert de manier waarop we werken en communiceren. Mobiele en vaste data- en telecommunicatie versmelten, net als IT en telecommunicatie. Bedrijven willen overal en altijd bereikbaar zijn via IT-voorzieningen en telefonie, die ze in toenemende mate als dienst willen afnemen in plaats van zelf kostbare investeringen te moeten doen.

IP One heeft alle producten gebundeld, zodat u als partner daar de voordelen van kunt plukken. Met hoge betrouwbaarheid van zijn diensten en een eigen klantservice draagt IP One bij aan het succes van zijn partners.
De grote dealerorganisaties worden steeds meer onderdrukt door overname van grote providers die vervolgens hun stempel drukken en de onafhankelijkheid kwijt raken. Deze grote providers bepalen de business en de flexibiliteit waardoor u als dealer uiteindelijk weer bij een grote provider bent aangesloten. 

IP One beschermt zijn partners door middel van een payment provider. Dit betekent dat klanten de diensten die u bij ons afneemt vooruit betalen. U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken of de klant nu wel of niet betaald heeft, dit gebeurt namelijk allemaal van uit een modern provisioningplatform.