Word partner!

 Zie binnen 60 seconden hoe jij als partner profiteert van al onze diensten.

  

Word partner!

De markt voor zakelijke telefonie zit in de lift en de digitale wereld en innovatieve oplossingen brengen geweldige kansen met zich mee. De ondernemer van vandaag vraagt meer van telefonie en bij IP One vind je alle mogelijke diensten onder één dak. Maar bij IP One doen we zaken graag samen, dus staan wij altijd open voor nieuwe partners die hun portfolio uit willen breiden met onze wholesale diensten. Wij zoeken partners die net als wij geloven in kansen pakken en graag met ons willen samenwerken. 

Als partner van IP One kan je jouw portfolio uitbreiden met onze wholesale diensten en werken we intensief met je samen. Zo ondersteunen wij je bij de sales, marketing en support en trainen je zodat je perfect op de hoogte bent van alle diensten. Ook hebben wij Kubus ontwikkeld waarin je diverse tools vindt om een gezonde klantrelatie op te bouwen en te behouden, zoals klant- en abonnementsbeheer en automatische facturatie. Lees meer in onze partner brochure

Minimaal financieel risico.

Vanzelfsprekend ben je als IP One partner volledige eigenaar van de klantrelatie. Zo draag je het debiteurenrisico en via IP One zijn de facturatie en incasso volledig geautomatiseerd. Als  een klant niet betaalt, dan worden de diensten automatisch opgeschort, waardoor je als partner een minimaal financieel risico loopt.

IP One factureert je altijd de netto inkoopprijzen, voor alle producten en wholesale diensten, zoals abonnementen, hardware, gesprekskosten, licenties en andere diensten, zodat je exact weet wat jouw marges zijn. Het bepalen van de marges, daar laten we je volledig vrij in.

Ja, ik wil partner worden!

Mooi, dat is goed om te horen, maar… hoe nu verder? Hieronder zie je een kort overzicht over een aantal zaken die je vast vooraf wilt weten. Daarnaast vind je onderaan de pagina een contactformulier waar je jouw gegevens kunt achterlaten. Op het moment dat wij je gegevens ontvangen hebben, zorgen wij ervoor dat je snel teruggebeld wordt door onze partner manager, die elke mogelijke vraag over ons partnerprogramma, inclusief Kubus, kan beantwoorden.

Wat kun je mij vertellen over Kubus?

Uitgangspunt voor Kubus is dat het toegankelijk, bereikbaar en duidelijk is. Er is bij IP One geen ondergrens in omzet of aantal nieuwe klanten om deel uit te kunnen maken van het programma. Jouw investeringen in Kubus zijn beperkt: we bieden je veel ondersteuning in de vorm van trainingen, marketing en technische support.

En qua jouw inkomsten? Uiteraard bieden wij een aantrekkelijk verdienmodel met een helder groeipad voor onze samenwerking. Je wil hier vast meer over weten, dat is geen probleem. Bel ons direct via 088 2525 800, wij vertellen je graag meer over hoe onze samenwerking eruit kan zien. Of we maken een afspraak om alles persoonlijk te bespreken onder het genot van onze waanzinnig lekkere koffie.

Wat vind ik in Kubus?

Kubus is de centrale plaats voor alle beheeractiviteiten. Zo bepaal je met één muisklik welke producten en diensten je in- en afschakelt. Maar ook het onderhouden en wijzigen van jouw pakket kun je hier beheren. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het wel in Kubus. Klanten aanmaken, producten en diensten bestellen via de webshop, het monitoren van alle diensten per klant en uiteraard alle overzichten en facturen van jezelf en voor/van jouw klanten.

Verder vind je er allerlei documentatie voor het verkoop- en logistieke proces, technische informatie en relevant nieuws. Voor verkoopondersteuning zijn er presentaties, offertetemplates, documentatievoorbeelden, business cases en nog veel meer zaken om een sterk partnerschap te bereiken!

Ja, ik neem direct contact op!

Prima, dat kan! IP One is elke maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.30 uur via 088 2525 800. Wil je liever door ons teruggebeld worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.